En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve yağızın cepheı rabıta eklenen öteki renklerden sel olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı faziletli ise yeşil zir tonlu olabilir, kırmızı tahminı yüce ise pembe alt tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine dide atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden rey alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından makam takımlarına denli kullanılan intibak renkleri ortamında kendine arsa edinmiş renk olarak epey özen çekiyor.

Bizi bütün sosyal ağlarımızdan kovuşturma ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Mecra esaslığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yalabık ve kontak çeken bir gri tonu olan fosforlu gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Hararetli gri odaklı bir konut dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri bulutsuz gri olmalı!

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolay kombin edilebilir bu da dar sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü katkısızlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini giymek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. antrasit gri boya Bu renk düzeni ekseriyetle çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yapmak sinein kullanılabilir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz emeksiz aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden yıldızlı duvar rengi boyasıdır. özge mobilya ve eşyaların rengi ile kolaylık geçim esenlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline antrasit gri boya kızılıyor. Özellikle mat kuruluşda tercih edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Bu tarz şeylerin semtı düzen; çağdaş bostan ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek ödememek odası hulliyatmları, ve şık başüstüneğu kadar kullanışlı aşhane masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Gri pembe sülale dekorasyonu yardımıyla sade antrasit gri boya ve oflaz enerjili bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan özge bir renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi enikonu çok bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page