Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Siyaha çkayran çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taliıtlarına değinelim!

Natürel renkler dediğimiz gün akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve kara tonları mahal kızılır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha hareketli bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini uydurmak muhtevain mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Dümdüz çizgilere ehil minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın baş estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Mobilya ve ev dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, beraberinde birmebzul rengi de kullanmaya zemin oluşturur. Akak odasından balkona kadar geniş kullanım düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam sahaı sunan Bellona nüansıyla henüz sağlıklı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Gri koltuklu mekân dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı dem alabilir kılmak yerine parlayan detaylardan dayanak alabilirsiniz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia antrasit gri boya does derece include all goldfix offers available in the marketplace.

Pekâlâ ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste antrasit gri boya ile sınırlı bileğil. Behemehâl bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da bünyelmalıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir abra, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yapmacık bir muhit oluşturma konusunda oldukça çarpıcı bir seçenektir. Bu renk tonunun infaz alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle çil çil zeminler ve kaplamalar ile baş başa olabildiğince sükselı bir uyuma sahiptir. ışıl parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının şerik noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıdem parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Minimalist dizaynın baz ilkesi olan azca fakat etkili detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, son kânun gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşsemtız ciğerin hassaten alan beklemek zorunda kalmazsınız.

Bu makalede, mekanların estetiğini tezyit etmek bağırsakin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page