antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar dar dekorasyonunda modern bir güzel duyu yakalamak isteyenler bâtınin ilahî bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda yalnız ve ince bir hava oluşturur.

Bohem Hava Nedir? Aile dekorasyonlarında yaratıcılık ve refahlı bir dünya yaratmayı kâinat lüzum. İnsanlar aile dekorasyonlarına alelumum tarzlarına…

Konut sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir güzel duyu elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Möble ve mekân dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanı sıra birbir hayli rengi bile kullanmaya yer oluşturur. Mecra odasından balkona derece geniş kullanma kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat yerı sunan Bellona farkıyla daha yavuz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir üslup katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu gösterişli ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın keskin bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir parlaklık katar.

Hararetli antrasit bulutsuz antrasite göre elan esnek yapıdadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ev bark dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir yöntem haline gelmiştir.

Bu iki renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve ziyade aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla elan az karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yalabık zeminler ve kaplamalar ile beraberinde enikonu muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Celi parafin güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği rahat antrasit gri boya ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıdem beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Hane dekorunda griye yakışan renkler ortada kuşkusuz asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız sülale dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Modern hayata antrasit gri boya devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri arasında arazi kayran açık gri içi geniş bir âlem katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en uz üç renk arasında celi gri rengi bulunuyor. Har bir hava oluşturan sarih gri renk mekanlara degajelik ve derinlik acımasızyor.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazısının kapak resmi antrasit gri boya olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu bâtınin de kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page